Montenegro Den 17:e februari avgjordes finalen av “Montevizija 2018”, den nationella uttagning som utsåg Montenegros bidrag i Eurovision Song Contest 2018, och det stod klart att det blir Vanja Radovanović som åker till Portugal med sin egenskrivna låt “Inje“.

Efter att det länge endast funnits själva finalframträdandet att lyssna på dök det för en tid sedan upp en lite omgjord studioversion av låten, se nedan i form av den officiella musikvideon.

Lyssna på Montenegros bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “Inje”, Vanja Radovanović
Länkar: officiell videofinal-framträdande
Låtskrivare: Vanja Radovanović

Schlagerpinglan: Kan det ha varit så enkelt att jag bara saknade en studioversion av låten för att riktigt kunna ta den till mig? Nu när jag riktigt hör de markerande trummorna och allt, från instrument till sång, är mer tydligt så börjar den där Balkan-känslan som jag så länge saknat i det här bidraget leta sig fram. 😀

Jag var rejält besviken efter den montenegrinska finalen när jag upptäckte att trots att de valt ut en Balkan-ballad (precis som jag efterfrågade) så väckte den absolut inga känslor alls utan skvalade bara fram på ett ointressant sätt. Nu, i och med denna nya version, är jag desto mer hoppfull och ser fram emot att få se bidraget både växa till sig och klättra på mina listor. 🙂

Mer om Montenegros förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Montenegro i ESC 2018“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se