ArmenienEfter att Sevak Khanagyan, den 25:e februari, vann finalen av “Depi Evratesil 2018“, Armeniens nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2018, så har hans tävlingsbidrag “Qami” både fått en uppiffning och en tillhörande, officiell video.

Bakom videon, som beskrivs som både minimalistisk och utrycksfull där fokus lades på Sevaks inre värld, känslor och själva låten, står namn som Arthur Manukyan, Suren Tadevosyan, Aram Nikolyan och Vahagn Miqayelyan. (Källa: esctoday.com)

Lyssna på Armeniens bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “Qami”, Sevak Khanagyan
Länkar: officiell musikvideofinal-framträdandesemifinals-framträdandestudioversion
Låtskrivare: Sevak Khanagyan, Anna Danielyan, Victoria Maloyan

Schlagerpinglan:Qami” är för tillfället ett topp-20-bidrag för mig, vilket tack vare den starka konkurrensen innebär att det är ett bidrag jag är ganska förtjust i. 🙂

Även om jag gillar både videon och den nya versionen av låten (inte så stora förändringar men likväl lite småjusteringar som får den att bli ytterligare lite mer känslofylld) så är den kvar på det stadiet där jag tycker att det är en vacker låt men att något saknas för att riktigt få mina nackhår att resa sig. Vem vet, kanske har Sevak sparat några ess i rockärmen till semifinalen? 🙂

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Armenien i ESC 2018“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se