Israel Litauens TV-bolag LRT utsåg sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2018 genom en nationell uttagning bestående av totalt 50 bidrag, sex inledande deltävlingar, två semifinaler samt en avgörande final med 6 bidrag. Vann gjorde tittarfavoriten Ieva Zasimauskaitė med låten “When We’re Old“.

Nu finns det även en remix av låten, se nedan:


When We’re Old – Jovani Remix“, Ieva Zasimauskaitė

Lyssna på Litauens bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “When We’re Old“, Ieva Zasimauskaitė
Länkar: final-framträdandeofficiell musikvideolive i Rigalive i LondonJovani Remix
Låtskrivare: Vytautas Bikus

Schlagerpinglan: För att inte upprepa mig alltför mycket så väntar jag med mina kommentarer om det litauiska bidraget tills jag kommer fram till presentationen av landet. Jag nöjer mig med att konstatera att jag tycker att denna remix är betydligt bättre än originalet och att den därmed förtjänar lite extra uppmärksamhet. Samma trevliga text men ett mer behagligt gung som dessutom gör låten mer lättlyssnad, i alla fall för mig. 🙂

Mer om Litauens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Litauen i ESC 2018” medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Litauen 2018: Lyssna på Jovani Remix av “When We’re Old””

  1. Micke

    Oh vad jag älskar dutt dutt syntar. Har inte en susning om Gud finns eller inte men gör han det så måste detta vara hans största gåva till mänskligheten. Eller? 🙂

    Mer seriöst så finns det inget mer själadödande inom musiken för mig. Så fort jag hör de där tse tse flugorna yra runt i rymden tappar jag allt intresse för låten i fråga. Allt blir ju sen dessutom fullkomligt om man sekunderna senare även slänger in dunk dunk trummor som låter som lde kommer från en byggarbetsplats under mest hektiska tiden på dagen. Vågar inte ens tänka tanken på att det dessutom finns risk att de slänger in robotdansare med abstinensbesvär.

    Nej tack, inget för mig 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se