ESC2018 Schlagerpinglan: Schemat för hur repetitionerna inför Eurovision Song Contest 2018:s tre live-shower ser ut hittar ni sedan en tid tillbaka i min uppdaterade ESC-2018-kalender, se knapp ovan och länk ute till höger.

Som vanligt inleds repetitionerna med att varje land får två enskilda repetitionstillfällen på 30 resp. 20 minuter. Därefter repeteras hela showerna i ett svep tre gånger innan de sänds live.

Det första repet är vanligtvis stängt för åhörare, det andra är den speciella show där juryn lämnar sina röster medan det tredje repet främst vänder sig till familjer. Som vanligt så kommer det att finnas möjligheter för pressen att möta artisterna efter varje enskilt rep och även de mötena är schemalagda. (Källa: escxtra.com)

Schlagerpinglan: Sverige och Benjamin Ingrosso gör sina enskilda repetitionspass onsdagen den 2:a maj och lördagen den 5:e maj. Repetitionerna inför semifinal 2 (där Sverige tävlar) görs två gånger den 9:e maj samt en gång den 10:e maj innan det är dags för live-sändningen. Om det sedan blir ett final-deltagande eller ej lär tiden få utvisa, tills vidare så hänvisar jag till repetitionsschemat för ytterligare detaljer vad gäller ESC-2018-förberedelserna. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se