ESC2018 Schlagerpinglan: För tredje året i rad så uppmärksammar jag Inför-ESC-podcasten “Vi snackar Eurovision här” här på bloggen. (Jag får erkänna att jag själv ännu ej lyssnat på något av avsnitten men då jag gillat de flesta av de tidigare avsnitten så förväntar jag mig att även dessa ska vara lyssningsvärda.)

Precis som förra året så är det ESC-entusiasterna Erkki, Josefin, Torbjörn och Frida som analyserar och bedömer finalchanserna för 2018 års Eurovisionsbidrag i fem avsnitt som ni hittar via Acast eller soundcloud.com. Mycket nöje! 🙂

Lyssna på “Vi snackar Eurovision här”:
Avsnitt 1: “Top Dogs” (1:07:45)
Avsnitt 2: “Underdogs” (1:04:22)
Avsnitt 3: “Främmande tungor” (1:09:30)
Avsnitt 4: “Udda och internt” (1:12:55)
Avsnitt 5: “?” (?)

Schlagerpinglan: Jag hade hoppats hinna lyssna på i alla fal ett avsnitt innan jag skrev om det men jag “köper grisen i säcken” då de tidigare säsongerna visat sig vara både informativa och lättlyssnade. Jag tackar kvartetten för ännu en omgång av (förhoppningvis) underhållande tidsfördriv och ser fram emot att få ta del av åsikterna lite längre fram. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Lyssna på “Vi snackar Eurovision här” (2018)”

  1. Chimaera

    Tack själv Schlagerpinglan 😀 Stor kram och glad ESC-vecka på dig! /Josefin

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se