ESC2019 TV-bolaget KAN har beslutat att pausa all försäljning av biljetter till Eurovision Song Contest 2019 tills vidare. Det lär ha kommit indikationer på att hundratals av de bästa biljetterna, som var öronmärkta åt allmänheten, sålts till olika tjänstemän i stället.

TV-bolaget meddelar att de nu inleder en undersökning där målet är att få tillbaka biljetterna till den allmänna försäljningen. Samtidigt har den israeliska polisen fått instruktioner om att ta tag i fenomenet med andrahandförsäljningen av ESC-biljetter, som säljs för runt två och en halv gånger det ordinarie priset, då det i Israel är brottsligt att tjäna pengar på andrahandsbiljetter. (Källa: esckaz.com)

Uppdaterat: Biljettförsäljningen kom igång igen den 15:e mars då det även bekräftades att ytterligare 220 biljetter till finalens live-show kommer att släppas vid det andra biljettsläppet i april.

Schlagerpinglan: Hmm… egentligen så tycker jag naturligtvis att det är tråkigt med sådana här händelser, men att det uppmärksammas och att det verkar som att det görs något åt det är i alla fall positivt. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Eurovision 2019: Försäljningen av Eurovision-biljetterna pausas”

  1. JOHANNA

    Äntligen ett land där det görs något åt andrahandsförsäljningen! Det är dyrt nog från början!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se