ESC 2020 EBU, NPO, NOS och AVROTROS avslöjade för några dagar sedan att de kommer att producera en ny show som ska ersätta den inställda ESC 2020-finalen den 16:e maj kl. 21:00 CEST samt att de uppmanar alla sina medlemmar att sända den.

Eurovision: Europe Shine A Light

Showen går under namnet Eurovision: Europe Shine A Light, leds av ESC 2020-programledarna Edsilia Rombley, Chantal Janzen och Jan Smit och är tänkt att hylla de 41 bidragen i ett icke-tävlingsformat samt bjuda fansen och tittarna där hemma på många överraskningar. Se eurovision.tv för mer info.

EBU har dessutom utsett veckan då ESC 2020 skulle avgjorts till “Eurovision Week” och uppmuntrar radiostationer att avsätta tid till inte bara ESC 2020-bidragen utan även de många historiska ESC-bidragen. (Källa och grafik: eurovision.tv)

Uppdaterat:
Mer info om “Eurovision: Europe Shine A Light”:
♥ “SVT bjuder på Eurovision-vecka med omröstningar
♥ “Eurovision-sing-a-long: “What’s Another Year”
♥ “45 länder sänder “Eurovision: Europe Shine A Light”
♥ “Europe Shine A Light – Gästartisterna”

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se