ESC 2020 När EBU, tillsammans med TV-bolagen NPO, NOS och AVROTROS, den 16:e maj bjöd på den hyllningsshow som fick ersätta den p.g.a. Covid-19 inställda Eurovision Song Contest 2020 så dök det upp ett flertal minnesvärda videoklipp.

En av höjdpunkterna i “Eurovision: Europe Shine A Light“, när ett flertal berömda byggnader, bl.a. Operahuset i Sydney, Eiffeltornet och Globen, lyses upp till tonerna av Rotterdam PhilharmonicsShine A Light“, ser ni här nedan:

Eurovision: Europe Shine A Light

Buildings in the spotlight – Shine A Light by the Rotterdam Philharmonic
(3:01 – May 16, 2020 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Så vackert, både för ögonen och öronen. Ännu ett klipp från den lite speciella hyllningsshowen som jag gärna vill belysa lite extra. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se