Bulgarien TV-bolaget BNT har tidigare avslöjat att det bidrag som internvalda VICTORIA kommer att representera Bulgarien med i ESC 2021 kommer att finnas på sångerskans första EP (“A little dramatic“).

I går presenterade Victoria titlarna på de fem låtar som, tillsammans med tidigare släppta “Ugly Cry“, sägs ha en chans att bli Victorias 2021-bidrag. Titlarna, samt datumen när låtarna släppsVictorias youtube-kanal kl. 19:00 CET respektive kväll, ser ni här nedan: (Källor: Victoria på Twitter och eurovision.tv)

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

UGLY CRY“, VICTORIA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Låtsläppsschemat för Victorias potentiella ESC 2021-låtar:

20:e november ♥ “UGLY CRY (läs mer här)
14:e februari ♥ “imaginary friend (läs mer här)
15:e februari ♥ “dive into unknown (läs mer här)
16:e februari ♥ “phantom pain (läs mer här)
17:e februari ♥ “the funeral song (läs mer här)
18:e februari ♥ “growing up is getting old (läs mer här)

Schlagerpinglan: Jag har lite svårt att tro att det skulle kunna finnas någon låt som passar bättre för Rotterdam 2021 än “UGLY CRY” och ser väl detta mest som ett smart sätt att ge uppmärksamhet åt VICTORIAS nya EP. Men man vet aldrig, kanske är det en sensationell låtsamling med ett flertal lämpliga ESC-bidrag. Snart vet vi. 🙂

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Bulgarien 2021: Schemat för Victorias låtsläpp”

  1. Mats Wältare

    OMG!!!!!! Jag är så jävla exalterad för Victoria’s 5 låtar ska släppas och jag älskar alla låt namn här jag ser fram emot att Imaginary Friend släpps på alla hjärtans dag och Ugly Cry är min favorit än så länge 🙂

  2. Adri

    Jag älskar ”Ugly Cry” och tycker det vore en mer än bara värdig låt i Eurovision att följa upp ”Teats getting sober” med. Men detta ska likväl va intressant att följa 🙂 Låttitlarna i sig lockade i alla fall!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se