Bulgarien Victoria, den internvalda artist som ska representera Bulgarien i Eurovision Song Contest 2021, kommer att presentera sitt tävlingsbidrag under en konsert den 10:e mars.

Under konserten, som ska gå att ses via Victorias YouTube-kanal med start klockan 21:00 CET nästa onsdag, kommer sångerskan att framföra “I Wanna Know”, “Tears Getting Sober”, “alright”, “UGLY CRY”, “imaginary friend”, “growing up is getting old”, “dive into unknown”, “phantom pain” och “the funeral song”, d.v.s. fler än de sex låtar som deltog i internvalet.

Mellan den 19:e februari och 1:a mars har fansen kunnat ge sina åsikter om bidragen via en speciell plattform men i slutändan är det Victoria och teamet runt henne som beslutat vilken låt hon kommer att tävla med i Rotterdam 2021. (Källa: Victoria på Twitter)

Ett av Bulgariens potentiella ESC 2021-bidrag:

UGLY CRY“, VICTORIA

Victorias sex potentiella ESC 2021-låtar:

20:e november ♥ “UGLY CRY (läs mer här)
14:e februari ♥ “imaginary friend (läs mer här)
15:e februari ♥ “dive into unknown (läs mer här)
16:e februari ♥ “phantom pain (läs mer här)
17:e februari ♥ “the funeral song (läs mer här)
18:e februari ♥ “growing up is getting old (läs mer här)

Schlagerpinglan: Enligt eurovoix.com har Victoria avslöjat att det är “imaginary friend”, “the funeral song” och “growing up is getting old” som är de tre låtar som fansen tycker bäst om men jag håller fortfarande tummarna för att det blir “UGLY CRY” som hon kommer att tävla med i Rotterdam. 🙂

Mer om Bulgariens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Bulgarien i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Bulgarien 2021: Victoria presenterar sin låt den 10:e mars”

  1. Adri

    Jag hoppas på ”Ugly Cry”. Men jag känner väldigt väldigt starkt att det kommer bli ”Imaginary friend” 🙂 det är jag helt okej med!

  2. Schlagerpinglan

    @Adri, Ja det känns lite som att loppet är kört för “Ugly Cry”. Varför välja ett bidrag som inte ens är topp-tre hos fansen… även om de kanske inte är representativa för alla de röstande i ESC. Om det måste bli en av de övriga så antar jag att “imaginary friend” även är mitt val… men helt nöjd är jag inte. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se