IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2022 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show” den 4:e februari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där de två första bidragen nu finns att lyssna på.

Under The Ryan Tubridy Show i dag spelades den andra låten upp, se länk till “Real Love” med Brendan Murray nedan. Mer info om startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Irlands nationella ESC 2022-uttagning – Låt nr 2:

Real Love“, Brendan Murray
(text & musik: Brendan Murray, Darrell Coyle)

Schlagerpinglan: Trots att jag inte kan säga att jag var speciellt imponerad av “Real Love” efter en första genomlyssning (jag uppfattade den mest som repetitiv och en aning seg) så har jag fortfarande en förhoppning om att jag eventuellt kan gilla den när det är dags för final den 4:e februari.

Jag vet ju med mig att jag inte var så förtjust i Brendan MurraysDying to Try“ heller men likväl så tvärvände jag vid ESC 2017-semifinalen och tyckte då riktigt bra om låten… så jag skulle inte bli förvånad om något liknande hände här. 🙂

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Irland i ESC 2022“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Irland 2022: “Real Love” – Brendan Murray”

  1. Mr A

    Nja lite väl segt och händer inte så mycket.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se