Sverige Schlagerpinglan: Vanligtvis så brukar den första repetitionen med publik genomföras under fredagen men inför den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2022, den som utspelar sig i Avicii Arena i Stockholm den 12:e februari, fanns ingen publik på plats.

Förra veckan var det endast ca 200 i publiken och denna vecka har det inte sålts några genrepsbiljetter alls. Som vanligt så fanns det däremot en del journalister närvarande så kan man hitta rapporter och foton därifrån från Aftonbladets Tobbe Ek. Någon publikundersökning av Melodifestivalklubben blev det uppenbarligen inte men de aktuella oddsen (från Unibet) för artisterna att ta sig till final ser ni här nedan.

(Förra veckan genomfördes även ett lördags-genrep kl. 14:00-15:30, kanske blir det något liknande denna vecka? Uppdaterat: Jepp, följ repet via Schlagerbloggen.)

Odds-favoriter efter Deltävling 2-repetitionerna:
LIAMOO John Lundvik
LIAMOO & John Lundvik (Foto: Per Kristensen/Warner Music, Janne Danielsson/SVT)

Unibets Odds (22-02-12)
1. “Bluffin“, LIAMOO (1.12)
2. “Änglavakt“, John Lundvik (2.20)
3. “Suave“, Alvaro Estrella (2.35)
4. “I Want to Be Loved“, Samira Manners (4.75)
5. “My Way“, Tone Sekelius (5.75)
6. “Tror du att jag bryr mig“, Niello & Lisa Ajax (12.00)
7. “Face in the Crowd“, Browsing Collection (15.00)
(Källa: unibet.com)

Schlagerpinglan: Det här var ju en ganska glädjande överraskning, tycker jag som hoppades att John Lundvik skulle ställa upp med ett finalvärdigt bidrag. 😀

Efter att jag själv lyssnat på 1-minutsklippen och sett 30-sekunders-repen så var det dock LIAMOO och Alvaro Estrella som övertygade mig mest men om det nu är så att John Lundvik vinner i längden så är jag knappast den som klagar. Nu blev jag rejält nyfiken på hur “Änglavakt” kan tänkas låta och se ut i full live-version. 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2022” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2022

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Melodifestivalen 2022: Andra veckans odds”

 1. Pato

  Jag tror så här:

  Final: Liamoo & Samira Manners
  SF: Browsing Collection & Alvaro Estrella
  5: John Lundvik
  6: Tone Sekelius
  7: Niello/Lisa

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se