Johnson & Häggkvist favoriter

2008-01-16 (onsdag)

Schlagerpinglan: Inte oväntat så är det Johnson & Häggkvist som toppar spelbolagens favoritlistor. Vilka artister som kommer efter är de dock inte lika säkra på. Enligt aftonbladet.se så ser deras odds ut så här:

Svenska Spels favoriter (odds) Betways favoriter (odds)
Johnson & Häggkvist (1.60) Johnson & Häggkvist (2.00)
BWO (7.50) E-type & the Poodles (6.00)
Charlotte Perrelli (7.50) BWO (7.00)

Jag fick själv frågan om hur jag tror att topp 5 kommer att se ut i Melodifestivalen 2008, utan att ha hört låtarna. Resultatet blev inte riktigt som spelbolagens, men sedan så har jag ju inga expertkunskaper heller utan jag får förlita mig helt på den fantastiska kvinnliga intuitionen:

 1. Charlotte Perrelli
 2. Johnson & Häggkvist
 3. BWO
 4. Ola
 5. Linda Bengtzing

(Övriga finalister utan speciell ordning: Amy Diamond, Eskobar, E-type & the Poodles, Sanna Nielsen och Sibel)

Förmodligen kommer jag att ändra uppfattning när jag väl hör låtarna, men spekulationer och gissningar är alltid skoj. Sedan kan man ju diskutera huruvida jag har en känsla eller en önskan att Perrelli kommer att slå Johnson & Häggkvist på målsnöret. 🙂

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Johnson & Häggkvist favoriter”

 1. David

  Enligt Oikotimes är Amy Diamond favorit. men det är som dom säger på expressen idag. det är inte självklart iår att carola ska ta hem det. svenskarna är inte helt inne på att skicka en ballad till eurovision nu mera, och sen finns det andra dtora artister i årets tävling.. ja det här kan bli ett riktigt intressant år.

 2. Frida

  Andreas Johnson och Carola heja heeja heeeeeja!!!
  let`s go girl and boy

 3. Frida

  Och lycka till!:D

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se