Kattis leder MF 2009?

2008-10-15 (onsdag)

Schlagerpinglan: Spekulationerna om vem som ska ta över programledarrollen för Melodifestivalen fortsätter. Enligt aftonbladet.se så pekar allt numera på att det blir Kattis Ahlström som får jobbet. Allt enligt en källa med insyn, naturligtvis. 😉

Det som ger detta lite extra trovärdighet är Kattis (påstådda) kommentar, “Jag kan inte prata om det där.“, som (om det är sant) tyder på att hon i alla fall är med i diskussionerna.

Jag tycker kanske inte att Kattis hade varit det mest spännande alternativet, men ändå ett av de bättre. Det kommer i alla fall inte att komma några protester från mitt håll om SVT skulle välja henne.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Kattis leder MF 2009?”

  1. Micke

    Jag håller med dig där. Kattis är kanske inte ett jättespännande val men hon är väldigt proffsig och naturlig i det hon gör och kommer definitivt inte att göra bort sig. Men hon borde nog i så fall inte leda allt själv utan skulle passa bra med någon som kan komplettera henne. Jag vill ha Robin Paulson

  2. David

    håller med. kattis vore ok. men jag skulle i såfall föredra Gry Forssell.. hon är mer lämpad.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se