sverige Schlagerpinglan: I väntan på att 2:30-versionerna av veckans tävlande bidrag ska presenteras så kan vi ju ta en titt på de repetitioner som genomfördes under fredagen då publiken för första gången fick se vad Örnsköldsviks deltävling av Melodifestivalen 2014 har att bjuda på.

Precis som de föregående veckorna så var det även en mängd journalister som följde repetitionerna och här hittar ni några av deras rapporter: expressen.se, Poplight och aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom hittar ni länkar till SVT:s beskrivningar av de respektive scenshowerna här nedan.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben, Svenska Spel och Poplight där 469 personer deltog) samt de nya oddsen från SvenskaSpel (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Svenska Spels Odds
1. “Natural“, Anton Ewald (33%) 1. Anton Ewald (1,22)
2. “Blame It On The Disco“, Alcazar (26%) 2. Alcazar (1,63)
3. “Fight Me If You Dare“, I.D.A (10%) 3. Linda Bengtzing (4,50)
4. “En himmelsk sång“, Ellinore Holmer (7%) 4. Josef Johansson (4,95)
5. “Raise Your Hands“, Ammotrack (7%) 5. Ammotrack (6,25)
6. “Ta mig“, Linda Bengtzing (6%) 6. Ellinore Holmer (9,20)
7. “Hela natten“, Josef Johansson (6%) 7. Janet Leon (20,00)
8. “Hollow“, Janet Leon (5%) 8. I.D.A (25,00)
(Källa: schlagerbloggen)

Schlagerpinglan: Efter smyglyssningen är det främst Alcazars bidrag jag fastnat för och jag hoppas därför att oddsen/undersökningen har rätt i att det blir den talangfyllda gruppen som får följa med Anton Ewald direkt till final. Det finns även en del andra bidrag som låter lovande, men jag vill nog höra lite mer av låtarna innan jag vågar få upp förhoppningarna alltför mycket. 🙂

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se