Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Plats 25 av 25: “Thursdays” – Lovestoned


Thursdays” – Lovestoned (6:a i deltävling 4 i MF 2010)

Schlagerpinglan: På plats nummer 25 av mina personliga “missade-finalen-favoriter” så hittar vi ett bidrag av min favorit-MF-låtskrivare Thomas G:son. Inte mycket att tillägga här egentligen. En låt med ett trevligt gung som enligt mig förtjänade en plats i finalen, men 2010 var ju ett år då jag inte höll med de röstande tittarna om speciellt mycket så det var ju knappast förvånande så här i efterhand. 😉

Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017: Läget så här långt

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se