MontenegroNär TV-bolaget RTCG för några dagar sedan började att ta emot bidrag inför valet av Montenegros tävlingsbidrag i Eurovision Song Contest 2019 så meddelade de inte om bidragen skulle användas till ett internval eller nationell uttagning.

I går avslöjade i alla fall Nataša Baranin, Montenegros delegationschef, att tittarna återigen är de som kommer att få utse landets ESC-representant. Som det meddelats tidigare så kommer en expertkommission att välja ut de bästa av de inskickade bidragen och dessa kommer senare att presenteras för allmänheten, som därefter får välja ut vinnaren.
(Källa: rtcg.me)

Uppdaterat 2018-11-05: Enligt eurovoix.com så har Montenegros delegationschef Nataša Baranin bekräftat att det blir fem artister som kommer att väljas ut till “Montevizija 2019“.

Schlagerpinglan: Se där, ibland behöver man inte vänta så länge för att få svar på sina frågor. 😀 Nu gäller det bara att tillräckligt många (och tillräckligt bra) bidrag skickas in till RTCG, läs mer om hur bidragen skickas in och väljs ut här, så att vi kan placera Montenegro bland de länder som bjuder på riktigt intressanta startfält inför 2019. Lycka till, RTCG. 😀

Mer om Montenegros förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Montenegro i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se