Vitryssland Den 7:e mars avgjordes finalen av Vitrysslands nationella uttagning av bidrag i Eurovision Song Contest 2019. Tio bidrag tävlade och en jurypanel, bestående av sju personer som alla gav sina röster direkt efter varje bidrag framförts, utsåg vinnaren.

Vann gjorde sångerskan ZENA med låten “Like It“, som nu presenterats i sin studioversion, se nedan. (Källa: eurovoix.com)

Studioversionen av “Like It“:

Lyssna på Vitrysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Like It”, ZENA
Länkar: studioversionofficiell video: final-framträdandeliveaudition
Låtskrivare: Yuliya Kireyeva, Victor Drobysh
Se även: Resultatet av den nationella finalen

Schlagerpinglan: Då detta endast är en lite sen studioversion som presenterats i dag och inte någon remix eller på något sätt förändrad version så är det ingen större överraskning men ett bra tillfälle att ge bidraget en extra-lyssning.

Själv passade jag på att läsa låtens text och kom fram till att hon inte alls sjunger “Is he gonna like it?” (som jag trott hela tiden) utan “Yes, you gonna like it“, vilket ger låten en helt ny attityd. 😀 Detta gör i alla fall att jag genast börjar tycka lite bättre om låten och får nog se över mina listor ytterligare en gång. 😀

Mer om Vitrysslands förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Vitryssland i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Vitryssland 2019: Studioversionen av “Like It“ (ZENA)”

 1. Micke

  Ett av 6-8 bidrag jag totalsågar i årets ESC (Har inte riktigt bestämt mig än med Spanien och Storbritannien).

  Portugal, Montenegro, Island och i synnerhet Tjeckien är outstanding sämst. Cypern är inte lika dålig som dessa men exakt den typ av musik jag alltid varit orolig för ska infiltrera ESC. Den dag då det gör det tar jag samma utgång som jag gjort vad gäller MF så håll nu alla tummar för detta scenario ni som ogillar det jag skriver 🙂

  Återstår då Vitryssland som jag väl ändå sätter som minst dålig av dessa sex men de övriga fem har trots allt ett plus framför Vitrysslands bidrag. De kan ju ändå gå in i kategorin vuxen musik. Detta hör definitivt mer hemma i juniorernas variant av ESC. De har dock en chans att ge mig en riktig käftsmäll och bevisa att jag har fel nu i maj månad med ett annat liveframträdande. Ta den chansen Vitryssland 🙂

 2. Andreas

  Tycker ändå Vitryssland är okej ingen super låt men dom skickar i varje fall inte en ung kille utan sångtalang som har läst ungefär 3 ord engelska i skolan som plötsligt ska sjunga en låt på engelska i ESC inför massor av tittare.

  Känns som det är just det som Vitryssland vid flera tillfällen har skickat, sen har dom varierat med låtar jag tyckt vart helt okej men ungefär vartannat år i snitt har vi den där killen som inte kan sjunga och inte kan särskilt mycket engelska med en engelsk låt. Skulle vara bättre om dom sjung på hemspråket skulle nog låta bättre.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se