StorbritannienDen 8:e februari utsågs Michael Rice till Storbritanniens representant i Eurovision Song Contest 2019 då han vann den nationella uttagningen Eurovision: You Decide 2019 med sin “Bigger Than Us“.

Som en del av den efterföljande PR-turnén har han nu besökt Kroatien där han inte bara träffade Roko, Kroatiens ESC 2019-representant, utan även framförde sitt tävlingsbidrag i HRT:s show “Zvijezde pjevaju“, se nedan. (Källa: eurovoix.com)

Michael Rice framför sitt ESC-bidrag i kroatisk TV:

Lyssna på Storbritanniens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Bigger Than Us”, Michael Rice
Länkar: “HRT”-live-framträdandeofficiell video: final-framträdandetext-video
Låtskrivare: Laurell Barker, Anna-Klara Folin, John Lundvik, Jonas Thander
Se även: Resultatet av “Eurovision: You Decide 2019

Schlagerpinglan: Då ovanstående klipp varken visar någon ny version av ESC-bidraget eller ett första live-framträdande av artisten så har det kanske inte något större nyhetsvärde på så sätt. Jag tycker likväl att det var ganska intressant att se hur mycket bättre detta framträdande var än det som gjordes vid den nationella uttagningen. Eller… jag tycker i alla fall att det var mycket bättre, andra kanske uppfattar det annorlunda. 😀

Mer om Storbritanniens ESC 2019-förberedelser hittar ni här: “Storbritannien i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Storbritannien 2019: Se Michael Rice live-framträdande hos HRT”

 1. Micke

  Ledsen Pinglan! Jag känner vi har en hel del gemensamma känslor och åsikter om bidragen i år men detta, tillsammans med Cypern, är de två där vi är väldigt långt ifrån varandra. Jag ser ingenting i den här. För mig känns det mest som att någon i Storbritannien har fått höra Hollys version och känt “Vad är det här? så här skapligt brukar ju inte vi få till det. Så här kan vi inte ha det.” Därefter har den personen tagit över kontrollen över bidraget och gjort allt för att förstöra den glada, positiva stämningen i Hollys bidrag till en mer deppig och släpig version. Ledsen Pinglan jag är tyvärr inte med på det här tåget.

 2. Adri

  Alltså. Det är ju inte dåligt. Men det är inte bra heller. Det är bara… det bara är.

  Storbritannien kan bättre! Tänk om de skickat ”Sweet Lies” istället.

 3. Micke

  @Adri den som var så jävla dålig 🙂 Jag minns ju inte själv att jag sagt det men du uppdaterade ju mig på det 🙂 Tack för det förresten Adri att du påminner mig. Har inte det minsta ont av det. Tvärtom är det bara bra då min hjärna är sprängfyllt av så jädra mycket av dubbla jobb och så mycket mer. Bävar för hur min skalle kommer att vara när jag blir, säg 50 bast eller än värre 70 eller nåt 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se