RysslandSergey Lazarev representerade TV-bolaget RTR och Ryssland i Eurovision Song Contest både 2016 och 2019 och slutade på en tredjeplats båda gångerna. Sitt senaste ESC-bidrag, “Scream“, har han nu även presenterat i en rysk version, “Krik“, se nedan.

Den ryska versionen av “Scream”:

Lyssna på Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Scream”, Sergey Lazarev
Länkar: officiell videorysk version: “Крик”
ESC 2019-final-framträdandeESC 2019-semifinal-framträdande
Lightsaber Remixlive-framträdandelive-repetitions-smakprov
Låtskrivare: Philipp Kirkorov, Dimitris Kontopoulos, Sharon Vaughn
Se även: Mer info om det ryska internvalet – Resultatet av ESC 2019

Schlagerpinglan: Wow… vissa bidrag blir bättre på sitt rätta språk och precis som jag trodde så föredrog jag denna version framför den engelska. Jag tvivlar dock på att den hade fått ett bättre resultat än den engelska versionen, men det är ju något som vi tyvärr aldrig kommer att få reda på.

På tal om ryska bidrags resultat i ESC 2019 så återkommer jag lite senare i kväll med en titt på hur det gick för de nio ex-sovjetiska bidragen. På återseende. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Ryssland 2019: Rysk version av “Scream” (Sergey Lazarev)”

 1. Adri

  Är det fult att säga att man inte gillar vissa språk? Jag har ju tidigare berättat att jag inte är något fan av våra grannspråk danskan och tyskan. Ett av mitt livs största kränk var när jag var på en arbetsintervju för en koncern med många danska kunder och de frågade “Men du kommer ju från Skåne, så du kanske förstår dem”. Nej, jag fattar absolut inte danska. Är jag i Danmark pratar jag engelska.

  Franska och hebreiska däremot! Det är fina språk! 🙂

  Men då återgår jag till inlägget… ryska? Inte min kopp te. Detta lät inte behagligt i mina öron. Det som eventuellt är the silver lining här är ju att Sergey själv verkar mer bekväm här än med den engelska versionen! 🙂

 2. Craxman4

  Ryska är jättevackert! Mycket likt polska o bulgariska

 3. Micke

  Jag älskar språk. Har läst flertalet. Det är en stor del i att jag älskar ESC. Tyvärr har ju de flesta länder tydligen inte samma kärlek till sina egna språk men det positiva är att fler länder har börjat våga igen. UNDERBART

  Är helt på din sida Pinglan. Ryska bidraget steppade upp ytterligare när han fick behandla bidraget på landets eget språk. Möjligen en liten dipp just i övergången från vers till refräng men det är en småsak i sammanhanget.

  Snälla Europa låt oss nu alla få njuta av era länders eget språk i ESC 2020. VÅGA

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se