ESC 2020 När EBU, tillsammans med TV-bolagen NPO, NOS och AVROTROS, den 16:e maj bjöd på den hyllningsshow som fick ersätta den p.g.a. Covid-19 inställda Eurovision Song Contest 2020 så dök det upp ett flertal minnesvärda videoklipp.

En av höjdpunkterna i “Eurovision: Europe Shine A Light“, när Måns Zelmerlöw framför en speciell hyllningsversion av sin ESC-vinnare “Heroes, ser ni här nedan:

Eurovision: Europe Shine A Light

Måns Zelmerlöw – Heroes” (3:36 – May 16, 2020 – eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Eurovision: Europe Shine A Light blev kanske inte den fest som många hoppats på utan mer en stämningsfull och lågmäld hyllning till de tävlande bidragen och artisterna men även till andra som förtjänar att lyftas fram i dessa tider. Personligen så har jag, även om jag uppskattar budskapet, aldrig varit så förtjust i Måns ESC 2015-vinnare, men här blev det så speciellt att jag inte kan låta bli att ta med det bland höjdpunkterna. 🙂

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se