Armeniens Eurovision-bidrag 2019

2019-03-10 (söndag)

ArmenienDen 30:e november avslöjade TV-bolaget AMPTV att de gjort ett internval och kommer att skicka sångerskan Srbuk som Armeniens representant i Eurovision Song Contest 2019. Tävlingsbidraget, “Walking Out“, presenterades däremot inte förrän den 10:e mars, se den officiella musikvideon nedan.

Lyssna på Armeniens bidrag till Eurovision Song Contest 2019 här:

“Walking Out”, Srbuk officiell musikvideoeurovision.tv (låttext + info)
(text & musik: Lost Capital, tokionine, Garik Papoyan)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning så måste jag säga att jag är rejält positivt överraskad. Inte nog med att det är vissa melodislingor och själva känslan i låten som tilltalar mig direkt, det känns som att det är en låt som har mer att bjuda på. 😀

Visst är jag nyfiken på hur alla bidrag kan tänkas förändra sig över tiden men här har jag stora förhoppningar om att ytterligare lyssningar kan gräva fram en riktig guldklimp. Men, men… det är ju bara en känsla, hur det blir återstår att se. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Armenien i ESC 2019” medan de övriga utvalda ESC 2019-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Armeniens Eurovision-bidrag 2019”

 1. Marcus

  Lika positivt överraskad som jag är av Malta, lika besviken är jag på Armenien. Snygg produktion och Srbuk gör så gott hon kan, men hon fick ingen låt att arbeta med.

 2. Adri

  Det här är så snyggt och så bra! Absolut plats på topp 10! Fyfaen… jag förväntade mig mycket och är ändå positivt överraskad!

 3. Mikaela

  Första lyssningen kände jag “topp 10”, men så glömde jag hur den gick och lyssnade igen. Då kändes den inte lika bra, och jag minns fortfarande inte hur den går. Så det blev ingen topp 10 ändå.

 4. Craxman4

  Tråkigt som fan. Är bara på Marcus linje

 5. Johanna

  Den här är riktigt bra! Jag är positivt överraskad! Toppp 10 för mig i år och just nu en av de få upp-tempolåtarna jag verkligen gillar i år!

 6. Micke

  Vad är det som gör att jag har så jädra svårt att bestämma mig för vad jag tycker om de tre sista släppta bidragen som släpptes på söndagen. Är det för att jag under lördagen blev så jädra chockad när jag fick höra Sveriges bidrag och insåg att Sverige mirakulöst nog kommer att ställa upp med ett bra bidrag för ovanlighets skull?

  Eller är det för att allt börjar rinna av en nu när det är slut och man har svårt att ta till sig de sista? Eller är det helt enkel så att just dessa tre är extra svåra att få koll på? Jag vet faktiskt inte men lik förbannat, jag har extremt svårt för att bestämma mig för vad jag tycker om Maltas, Armeniens och Israels bidrag. Verkar som de flesta plussar Armenien före Malta men just nu gör jag nog det omvända.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se