Georgien Den 3:e mars avgjordes finalen av Georgiens talangjakt / nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2019, “Georgian Idol“, där fyra bidrag tävlade och det var upp till tittarna att utse vinnaren.

Vann gjorde sångaren Oto Nemsadze med låten “Sul tsin iare” och i väntan på den officiella musikvideon, som väntas släppas i början av april, så har studioversionen presenterats (med en ny titel), se nedan. (Källa: escxtra.com)

Studioversionen av “Keep on Going (f.d. Sul tsin iare)“:

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Keep on Going”, Oto Nemsadze
Länkar: studioversionofficiell video: final-framträdande
Låtskrivare: Roma Giorgadze, Diana Giorgadze
Se även: Resultatet av “Georgian Idol

Schlagerpinglan: Då Georgiens bidrag, trots att jag tycker riktigt bra om det, tillhör de som jag lyssnat minst på av årets ESC-bidrag så tackar jag för detta ypperliga tillfälle att ge låten några extralyssningar. 😀

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Georgien i ESC 2019“ medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Georgien 2019: Studioversionen av “Keep on Going“ (Oto Nemsadze)”

 1. Adri

  Alltså… jag är kluven. Detta är en klassisk “ah det är väl ingenting fel på denna”-låt, men ändå känner jag aldrig någonsin ett sug att återvända till denna. Den bara är.

  Musiken är t.o.m riktigt bra. Jag gissar att det är hans bröl som skaver mest för mig!

 2. Micke

  Oh my god! Hade det låtit likadant live som det gör i den här studioversionen så hade Georgien lätt varit minst topp 10 för mig. T.o.m den fullständigt patetiskt inlagda kören funkade hur jädra bra som helst här. Ok avslutningen…. jag säger bara avslutningen från 2.39. WOW………………….. Finns det någon bättre röst i ESC 2019 bland dessa 41 bidrag. Just nu kommer jag inte på någon så jag tvivlar.

  Jädrar Georgien sätt denna studioversion även live och framförallt få bort den jädra usla kören i liveframträdandet och sätt det som här. Kom igen nu Georgien

 3. Adri

  Micke: “Finns det någon bättre röst i ESC 2019?” Ja, de allra allra flesta faktiskt. Denna snubben är så brölig. Han låter som bråkstakarna längst bak i klassrummet på högstadiet som skrek när läraren sa åt dem att vara tysta… herregud vad jag inte saknar högstadiet.

  Iaf tycker jag kören är det bästa med låten, men jag vill inte se dem om de ska fortsätta vara lika stela som i deras final. Såg riktigt töntigt ut. Hoppas det blir nåt mer “epic” i maj.

 4. Micke

  Töntigt är bara förnamnet min vän. Mer malplacerat har jag sällan sett något i ett bidrag. Men här i studioversionen är det bättre. Nej det är rösten som driver hela låten. Stora problemet är bara att den där tre minuters gränsen. När det väl verkligen tar fart vid 2.39 är det ju slut lika snabbt. Wow att de kunde byggt på det hela där när han verkligen får power

 5. Adri

  Nu kommer jag byta ämne litegrann. Såklart inom bubblan dock, don’t worry. Men lämnar just Georgien-spåret lite tillfälligt.

  Min kompis är tydligen en hemsk, hemsk person! Plågar han valpar? Nej. Utnyttjar han barn? Nej. Sprider han hatpropaganda på sina sociala medier? Nej.

  Men han skickade precis en länk till mig. Med en låt från Melodifestivalen 2008. Denna enkla tid. Problemet? Jag kommer inte ihåg låten – och jag var mycket gladare innan låten kom tillbaka i mitt liv.

  Ni trogna på denna blogg vet kanske att min utgångspunkt för skämtbidrag är väldigt negativt. Men det finns som alltid undantag.

  Och här uppstår då en problematik. För jag har INGEN ANING om denna låt är på riktigt, eller ett skämt. Och det spelar roll. För om detta är en seriös “effort”, då är det något av det sorgligaste som deltagit i MF. Men det finns dem som tror att låten är humor och att tjejen som sjunger “trollade” svenska folket när hon deltar. Och är så fallet så applåderar jag henne!

  Min kompis tror det är ett skämt och att hon drev med oss, och jag hoppas han har rätt. För isf är det nästan 10/10 ju. Ett bra skämt ska man ju gå på och jag gick ju på detta.

  Men om han har fel, och denna tjejen + hennes team tyckte att denna låt med denna texten och denna rösten var en bra idé… ja, då vill jag typ gråta för hennes skull.

  Så min fråga lyder… om någon här minns låten eller orkar ta er igenom den (OBS! Jag klandrar absolut ingen om ni INTE orkar det, för som sagt… det är uselt), vad tror ni?

  Är detta ett nästan tragiskt äkta försök? Eller driver hon och lyckas?

  https://www.youtube.com/watch?v=ycLVglwh0X8

  Det är ju världens bästa skämt isf, då den verkligen balanserar på gränsen. Å ena sidan tänker man “men det här kan bara inte vara på riktigt!” för att i nästa stund tänka “Ah men konstigare saker har ju varit på riktigt”. Så jag är väldigt osäker, men det spelar roll för min bedömning (11 år senare).

 6. Micke

  @Adri, du är inte ensam om att inte komma ihåg den här låten. Nu kanske jag inte är rätt person att svara dig på din fråga, främst av två anledningar. 1. Detta år deltog det bästa bidraget genom tiderna i MF så jag hade mest fokus på annat så att säga. Min låt vann ju som väntat inte. Let´s face it – det är ju trots allt MF det handlar om. 2. I min MF-värld är det ju överfullt med bidrag som för mig är skämt men som är gjorda på allvar.

  När jag tittar på detta med ESC-ögon och öron istället så är min absoluta känsla att detta är på allvar. Övertygad om att varken låtskrivare eller artister går in i detta med tanke om att det är ett skämtbidrag. Vill inte låta överlägsen Adri men jag anar att du kan ha svårare än många andra att ta ut vad som är skämtbidrag eftersom du tycker illa om allt sånt. Vi som älskar (vissa) skämtbidrag har nog lättare att identifiera dessa.

  För mig är ett ESC eller MF helt utan skämtbidrag också helt utan DET. Dessa är en mycket viktig del av hela bubblan som en motvikt till allt gravallvar. Utan dessa i ESC, utan Micke i ESC

  Men mitt svar på din fråga ur min synvinkel så är din länk ett allvarligt menat bidrag. Sen ser ju kanske många det som ett skämt men det ändrar ju inte deras verkliga syn. Exempelvis tycker jag “I can´t go on” är ett stort skämt men jag är självklart medveten om att det inte är ett skämtbidrag på det sättet.

 7. Adri

  Micke: Nej jag menar ju vad avsikten är. För att skratta åt någon som är allvarlig är ju hemskt, men är det ett skämt… jamen då har hon ju lyckats.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se