Lyssna på MF-låtarna redan nu

2010-02-22 (måndag)

Förmodligen var det ett fel gjort av SVT:s egna medarbetare som gjorde att delar av Jöbacks och Sibels låtar kom på villovägar och spridit sig över internet.

Nu ligger i alla fall alla smakproven uppe på svt:s hemsida så att även den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen ska bli så rättvis som möjligt. Här kan du lyssna på låtarna.
(Källor: aftonbladet.se och svt.se)

Schlagerpinglan: Eftersom det endast rörde sig om en-minuters-klippen så är det ju knappast någon större skada skedd. Inget bidrag kan ju anses ha fått någon fördel genom detta. Förhoppningsvis resulterar det bara i att en eller flera personer blir lite bättre på att sköta sina jobb. 😉

Jag återkommer lite senare med mina åsikter om låtarna men efter att ha lyssnat på endast ett fåtal så måste jag säga att det verkar lovande. Trevligt är det i alla fall att få lyssna på dem innan jag hunnit läsa vad Markus Larsson tycker. 😉

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Lyssna på MF-låtarna redan nu”

  1. Kerstin

    Har hittat en till favorit NEO, vilken låt. Väldigt lik Ola Salos röst förresten. Sen gillade jag Sibel. Jöback får det svårt tror det blir andra chansen för honom. Pys låt förstod jag noll av kan vara den sämsta av de 32 startande. Pernillas låt imponerade inte heller. Men NEO, vilken härlig låt.

  2. Schlagerpinglan

    Kerstin, Jag har skrivit om låtarna nu, och vi tycker väldigt lika kan jag säga. 🙂 Hoppas ännu fler tycker som vi ang. NEO. (Om låten fungerar live,vill säga.)

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se