sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför Linköpings deltävling av Melodifestivalen 2014.

Precis som förra veckan så var det även en mängd journalister som följde repetitionerna och här hittar ni några av deras rapporter: expressen.se, Poplight, Metro och aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom hittar ni länkar till SVT:s beskrivningar av de respektive scenshowerna här nedan.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben, Svenska Spel och Poplight där 678 personer deltog) samt de nya oddsen från SvenskaSpel (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Svenska Spels Odds
1. “Undo“, Sanna Nielsen (32%) 1. Sanna Nielsen (1,17)
2. “Love Trigger“, JEM (31%) 2. JEM (2,43)
3. “Set Yourself Free“, Little Great Things (12%) 3. Martin Stenmarck (3,00)
4. “Efter solsken“, Panetoz (10%) 4. Panetoz (4,85)
5. “När änglarna går hem“, Martin Stenmarck (7%) 5. Little Great Things (5,30)
6. “Glow“, Manda (3%) 6. The Refreshments (6,80)
7. “I Am Somebody“, Pink Pistols (3%) 7. Pink Pistols (26,00)
8. “Hallelujah“, The Refreshments (2%) 8. Manda (32,00)
(Källor: schlagerbloggen och pierresschlager.com)

Schlagerpinglan: Efter att endast ha fått smyglyssna på några sekunder av veckans bidrag så håller jag med både undersökningen och oddsen vad gäller de fem främsta platserna. I nuläget känns det som att jag kommer att vara nöjd om Sanna Nielsen och Martin Stenmarck går vidare, men kanske kan morgondagens live-framträdanden få mig att ändra mig. Kanske, kanske inte. Hur det än blir med den saken så tror jag att vi har en relativt stark deltävling framför oss. 😀

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Melodifestivalen 2014: Snabbkoll på Linköpings publikrep”

  1. Adri

    Jag kommer störtheja på Manda! Tyvärr tror jag att hon får nöja sig med bottenskrapet men än är det inte för sent! Kommer rösta som in i på henne! HEJA MANDA!

  2. Rickard

    Sanna Nielsen verkar riktigt bra och ska väl ha en finalplats. Sedan är det jämnt där bakom! Jag säger att JEM eller Stenmarck tar den andra platsen! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se