sverige Schlagerpinglan: Fredagskväll innebär att den första repetitionen inför publik ägt rum inför helgens MF-deltävling, och så även nu när det är Örebro som står värd för den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2015.

Som vanligt så hittar ni bildspel från repet på både expressen.se och Poplight medan Metro, DN:s Hanna Fahl och Aftonbladets Tobbe Ek plikttroget stått för direktrapportering därifrån under kvällens gång. Dessutom så bjuder SVT även denna vecka på Minut-för-minut-schema, foton från repet samt beskrivningar av artisternas scenkläder både i text- och bildform.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben och Poplight där 496 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
1. “Heroes“, Måns Zelmerlöw (45,4%) 1. Måns Zelmerlöw (1,05)
2. “Building It Up“, JTR (14,5%) 2. JTR (2,50)
3. “Black Swan“, Caroline Wennergren (11,3%) 3. Hasse Andersson (2,75)
4. “Make Me (La La La)“, Dinah Nah (9,7%) 4. Caroline Wennergren (3,25)
5. “Don’t Say No“, Midnight Boy (8,1%) 5. Dinah Nah (3,75)
6. “Ett andetag“, Annika Herlitz (6,0%) 6. Annika Herlitz (4,75)
7. “Guld och gröna skogar“, Hasse Andersson (5,0%) 7. Midnight Boy (10,00)
(Källor: poplight.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Resultaten från de föregående veckornas publikundersökningar (deltävling 1deltävling 2deltävling 3) visar att de sista två veckorna har faktiskt de fyra översta gått vidare på ett eller annat sätt, så hade det inte varit för att oddsen inte håller med publiken så hade man kanske kunnat utläsa något av ovanstående siffror, men det är nog lika öppet som vanligt. 😀

Själv har jag fortfarande ingen riktig känsla för vad jag hoppas eller tror. Det enda jag vet är att jag är väldigt nyfiken på Måns show, som verkar vara något utöver det vanliga, samt att jag och några få andra 80-tals-fantaster kommer att spendera lördagskvällen undrandes varför inte fler uppskattade Midnight Boys bidrag. 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Mello-FAQ” – “Sverige i ESC 2015” – “Melodifestivalen 2015

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Melodifestivalen 2015: Snabbkoll på Örebros publikrep”

 1. Sixten

  Efter 30-seklyssning via svt.se

  Midnight boy – En återuppstånden Ben Marlene från Trance Dance eller?. Betyg 3+
  Caroline Wennergren – Huh, bara så tråkigt. Betyg: 2
  JTR – Dussinpojkband. Betyg 3-
  Hasse Andersson – Herregud, är det ett skämt. Kom tillbaka Björn Ranelid! Betyg: 1
  Dinah Nah – Internationell touch om än lite väl profillöst. Betyg: 3+
  Annika Herlitz – En pompös Dover-Calais… inget nytt. Betyg: 2
  Måns Zelmerlöv – Ingen riktig kanon, men ändå given finalist i sällskapet. Betyg: 4

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se