Norge Nu på lördag den 18:e januari fortsätter 60-års-jubilerande Melodi Grand Prix, Norges uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2020, med den andra semifinalen (som är tillägnad Øst-Norge).

Förutom de fyra semifinalisterna, som tävlar om en plats i finalen och som ni kan lyssna på här, så kommer ett finalklart bidrag, av de fem som ni kan läsa om här, att framföras. Redan nu kan man lyssna på studioversionen av veckans förkvalificerade finalist, se nedan:

Lyssna på det andra finalklara MGP 2020-bidraget:

Didrik & Emil
Didrik & Emil – “Out Of Airnrk.noyoutube
(t&m: Fredrik Boström, Mats Tärnfors, Niclas Lundin, Didrik Solli-Tangen)
Didrik Solli-Tangen: MGP/ESC 2010: “My Heart Is Yours” (20:e-plats)
Emil Solli-Tangen: MGP 2013: “Alone” med Gromth (finalist)
läs mer på nrk.no

Schlagerpinglan: MGP 2020 imponerade på mig i lördags med sin premiärshow, men lämnade en förhoppning om att de rent låtmässigt sparat det bästa till senare och med tanke på vad som presenterats tidigare i veckan och nu detta finalklara bidraget så ser det lyckligtvis ut att vara just så. 😀

Out Of Air” är allt jag hoppats att den skulle vara och fortsätter att växa för varje lyssning, precis som mitt hopp om att det trots allt kan bli en riktigt bra MGP-final så småningom. Nu är jag ännu mer förväntansfull inför morgondagens semifinal, då bröderna ska framföra sitt bidrag live. 🙂

Mer om Norges förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Norge i ESC 2020“.

Relaterad information: Observera att vi i dag, den 17:e januari, passerar deadline för att skicka in bidrag till TV-bolagen i Moldavien och Vitryssland medan Malta slutar att ta emot bidrag den 18:e januari. Mer information om hur man skickar in bidrag till de olika ländernas uttagningar hittar ni här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2020“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


9 kommentarer till “Norge 2020: Lyssna på andra MGP-finalbidraget”

 1. Micke

  Skulle aldrig ens tänka tanken att säga att detta är ett dåligt bidrag. Dock väldigt standard, ett som vi hört många gånger. Dock klart bäst hittills i Norge, vilket iofs inte är svårt med tanke på det övriga hittills. Lik förbannat ett klart godkänt bidrag

 2. Adri

  Men Micke… ”How about Mars?”, då? Den och ”One Last Time”. Där lägger mina förhoppningar 🙂

 3. Marcus

  Klart bäst den här veckan i alla fall. Sen kommer jag inte riktigt över deras bedrövliga engelska. Eller hur mycket Take That det låter.

  Nåväl, en stabil insats, men jag hoppas de höjer sig de två sista veckorna – annars är frågan om det ens blir final för Norge i år.

 4. Micke

  Adri… Ledsen “How about Mars” tycker jag är hemsk. “One last time” är dock ett av två bidrag jag fortfarande jobbar med

 5. Adri

  Micke du märkliga människa… Hoppas du hittat något i Australiens startfält då. (Själv inte lyssnat än 🙂 )

 6. Engsla

  Jamen vad i… Är årets mgp något slags long con??

  Var detta verkligen bland de bästa bidrag nrk fick till sig i år? Visst, eurovision brukar dra till sig dåliga texter, men det här tar ju priset. Låter som något en sjuåring totat ihop 🙁

 7. Engsla

  Jag väljer att tro att nrk helt sonika har bestämt sig för att kratta manegen för Tone Damli i finalen. Av någon anledning har de bestämt sig för att inget ska hindra henne att ta sig till Rotterdam så därför får vi de här (i bästa fall) mediokra medtävlarna. Ja, det måste vara anledningen. Det måste vara anledningen…

 8. Marcus

  Din teori låter väldigt rimlig Engsla. Tyvärr är Tone en högst medioker artist, så man får hoppas att hon får en bra låt som väger upp för det.

 9. Engsla

  Marcus, håller tummarna för att min teori är fel och att de har sparat något riktigt fantastiskt till slutet 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se