FrankrikeDen 14:e januari avslöjade TV-bolaget France Télévisions att de internvalt Tom Leeb att få representera Frankrike i Eurovision Song Contest 2020. Tävlingsbidraget “The Best In Me” presenterades vid en live-sändning från Eiffeltornet den 16:e februari.

Dagen efter gästade Tom “A La Bonne Heure” på RTL där han framförde sitt bidrag i en akustisk version, se nedan. (Källa: eurovoix.com)

En akustisk version av “The Best In Me“:

Lyssna på Frankrikes bidrag till Eurovision Song Contest 2020:
Bidrag / Artist: “The Best In Me”, Tom Leeb
Länkar: akustisk versionstudioversion“Eiffeltorn”-framträdande
Låtskrivare: Thomas G:son, Peter Boström, John Lundvik, Amir, Tom Leeb, Léa Ivanne
Se även: Tom Leeb för Frankrike 2020!” – “Frankrikes ESC 2020-bidrag

Schlagerpinglan: Det franska bidraget växer till sig för varje gång jag lyssnar på det. Jag önskar bara att de haft lite mer fokus på de vackra melodislingorna, äkta känslor och det franska språket och inte gått i den klassiska fällan där de försöker att få till en “perfekt produkt” och därmed gör det mer ointressant än det borde vara. Jag har i alla fall inte givit upp på bidraget än utan tror att det, om alla kort spelas rätt, går att få till tre riktigt imponerande minuter på Rotterdam-scenen. 🙂

Mer om Frankrikes förberedelser inför ESC 2020 hittar ni här: “Frankrike i ESC 2020” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Frankrike 2020: Akustisk version av “The Best In Me” (Tom Leeb)”

  1. Isabell

    Hej Schlagerpinglan!
    Jag har oxå Frankrikes bidrag som en favorit så här långt.. Önskar även jag att han sjöng mer på franska!

  2. Schlagerpinglan

    @Isabell, Vi är många som har den önskan så det är ju bara att hoppas på att det franska TV-bolaget tar till sig av reaktionerna gör lite justeringar innan det är för sent. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se