sverige Efter att det ryktats om att SVT filade på olika lösningar för att försäkra sig om att Melodifestivalen 2021 ska kunna genomföras oavsett corona-lägebekräftades detta senare av SVT.

Det senaste ryktena, från Aftonbladets “väl insatta källor”, är att Mello-turnén är inställd och att samtliga sex shower planeras att sändas från Stockholm då kommunerna inte ska behöva påbörja en kostsam satsning som kanske aldrig kan genomföras. Huruvida det kommer att finnas någon publik på plats verkar i nuläget vara ovisst. Det ryktas även att David Sundin, en av 2020-programledarna, kommer att vara med och leda MF 2021.

Om dessa uppgifter stämmer eller ej och varifrån showerna i så fall ska sändas och vem/vilka som ev. ska leda Melodifestivalen tillsammans med David lär visa sig när SVT känner sig redo att göra sitt uttalande. (Källa: aftonbladet.se)

Uppdaterat 2020-09-30: Enligt escxtra.com, som säger sig ha varit i kontakt med David Sundin, kommer han inte att vara programledare för Melodifestivalen 2021. Än så länge inga uppgifter från SVT.

Uppdaterat 2020-10-05:Schemat för Melodifestivalen 2021

En av programledarna för Melodifestivalen 2021?
David Sundin
David Sundin (Foto: Björn Lindahl – bild lånad från aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Efter gårdagens Mello-besked att 14 av bidragen är utvalda så börjar jag nästan bli lite otålig vad gäller fler besked angående 2021 och tydligen är jag inte ensam. Det är visserligen åtskilliga månader kvar innan showerna drar igång… men man vill ju så gärna veta vad som väntar och då är obekräftade rykten bättre än inget. 😀

Om valet är mellan en inställd tävling och samtliga shower från Stockholm så är jag glad att de hittat en lösning, samtidigt som jag naturligtvis tycker synd om alla de som hade förhoppningar om att få se en av showerna på plats ute i landet.

Förhoppningsvis kan SVT se möjligheterna med att sända allt från samma plats, om det nu blir så, och kan utnyttja det till att göra Melodifestivalen 2021 till en oförglömlig TV-produktion. Lycka till, SVT. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Sverige i ESC 2021
Mer om Övriga länders förberedelser inför ESC 2021 finns här: “Eurovision 2021

Relaterad information: Observera att vi närmar oss deadline för att skicka in bidrag till ESC-uttagningarna i Frankrike och Slovenien, d.v.s. den 30:e september. Fler länder som tar emot bidrag till sina nationella uttagningar och internval just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se