Inför Eurovision 2021: Presentationer av tävlingsbidragen

ESC 2021 Schlagerpinglan: Här nedan kommer jag att samla länkarna till alla de 39 presentationerna av de tävlande bidragen i Eurovision Song Contest 2021 efterhand som de publiceras på bloggen.

Presentationerna innehåller, förutom vad jag själv tycker och tror om bidragen och dess chanser, även en titt på ländernas tio senaste resultat, länkar till bidragen (live-, video- och ev. andra versioner), intervjuer med artisterna, artisternas eventuella twitter/facebook/instagram/tiktok/youtube-sidor samt deras placering på oddslistan (eurovisionworld.com) vid tillfället då presentationerna skrivs.

Dessutom kommer jag att länka till de engelska presentationerna gjorda av eurovision.tv (text) och Mr Eurovision (video-klipp) samt ta en titt på vad teamet hos Wiwibloggs rapporterar om bidragen samt reaktionerna och betygen som rapporteras från ESC Bubble när de låter olika personer lyssna på de tävlande låtarna för första gången.

(Alla sidor har ännu inte behandlat alla länderna så i de fall jag inte kan länka så uppdaterar jag presentationerna i efterhand med de aktuella länkarna.)

Schlagerpinglans genomgång av de tävlande bidragen i Eurovision Song Contest 2021:
Alfabetisk ordning
Cypern: “El Diablo” – Elena Tsagrinou (S1) CypernCypernCypernCypernCypern
Litauen: “Discoteque” – The Roop (S1) LitauenLitauenLitauenLitauenLitauen
Slovenien: “Amen” – Ana Soklič (S1) SlovenienSlovenienSlovenienSlovenienSlovenien
Sverige: “Voices” – Tusse (S1) SverigeSverigeSverigeSverigeSverige
Snabblänkar – i presentationsordning:
Sverige Slovenien Litauen Cypern

                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se